Home

Welkom

Welkom op de website van SynerQ.


INTRODUCTIE
SynerQ is een organisatie die zich tot doel heeft gesteld samenwerking tussen commerciële organisaties te bevorderen. Elke commerciële organisatie heeft als doel omzet te genereren om uiteindelijk winstgevend te zijn.  

Door samenwerking te bevorderen en individuele ondersteuning te verlenen op het vlak van businessdevelopment, worden organisaties door de medewerk(st)ers van SynerQ geholpen hun omzetdoelen te verwezenlijken. Een bijkomend doel bij samenwerking tussen bij SynerQ aangesloten organisaties is naast omzetverhogende activiteiten voor beide partijen, het kwaliteitsniveau naar een ongekend hoog niveau brengen.

Er zijn een tweetal doelgroepen die gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van SynerQ:
- Freelancers
- MKB Bedrijven (2-75 medewerkers)

Door bedrijven complementair aan elkaar te laten zijn, onstaat er voor beide partijen een interessante mogelijkheid om omzet én kwaliteit te verhogen door een bredere doelgroep aan te spreken.

Op onze website kunt u terecht voor een eerste indruk m.b.t. de mogelijkheden van aansluiting bij SynerQ. Heeft u vragen of wiilt u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website aanvullende informatie ontvangen, dan horen we graag van u.

Hartelijke groet,

Het SynerQ team.
 

De website is nog volop in ontwikkeling, dus komt u gerust later nog eens terug.